070 - 2015228
info@toko-nusantara.nl
Toon openingstijden
Toko Nusantara
Apeldoornselaan 316
2573LZ Den Haag

Toko Nusantara is een Indonesisch eethuis waar je de authentieke Indonesische gerechten kunt eten zoals dit ook bereid wordt in Indonesië. De gerechten op de menukaart zijn veelal op straat te koop in de kleine eethuisjes, die je overal aantreft in Indonesië.Versheid en kwaliteit

Om er voor te zorgen dat onze klanten gegarandeerd kunnen genieten van hoogwaardige gerechten, worden de gerechten van Toko Nusantara bereid met verse ingrediënten en specifieke kruiden.

De Indonesische keuken kent een grote hoeveelheid kruiden. De meest gebruikte zijn: laos, djintan (komijn), djahé (gemberwortel), kentjoer, koenjit (kurkuma, geelwortel), ketoembar (korianderzaden) en sereh (citroengras). Diverse bladeren (daun), zoals daun salam, het Indische laurierblad en de daun jeroek poeroet (citroenblad). In vrijwel ieder gerecht wordt gebruikgemaakt van uien, knoflook en sambal of lomboks en soms ook gefermenteerde garnalen trassie. In veel gerechten wordt verder santen (kokosmelk) toegevoegd voor de speciale, zachte smaak. Ook het gebruik van ketjap is algemeen.

De Indonesische keuken gebruikt als hoofdgerecht over het algemeen vaak rijst (nasi), veelal aangevuld met een sajoer en een vleesgerecht (ook: kip en vis) en eieren (sambal goreng tolor), tahoe en tempé komen in veel gerechten voor. Als bijgerecht is er vaak kroepoek, atjar en sambal.


Afhalen of bezorgen

Mocht u een keertje niet in de gelegenheid zijn om te koken en u heeft zin in authentieke Indonesische gerechten. Dan kunt u bij ons heerlijke gerechten afhalen. Er is genoeg keuze en uw gerechten worden stevig en warm verpakt, zodat u thuis optimaal van uw maaltijd kunt genieten! Voor nog meer gemak kunt u op onze website uw bestelling doorgeven, zodat u het op een afgesproken tijdstip af kunt halen.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staan zeven dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis als op de zaak.